Terug

Himalaya Zout Lampen

Filters

Himalayazout lampen genereren negatief geladen ionen in de lucht,
Dit is een goede zaak omdat moderne vervuiling van bijvoorbeeld  elektrische apparatuur positieve ionen in de lucht creëren die mogelijk schadelijk voor ons zijn en ervoor zorgen dat de luchtkwaliteit in getroffen gebieden verslechtert. 

Door Himalaya Kristallen Zoutlamp te gebruiken worden de positieve Ionen geneutraliseerd door de Negatieve Ionen die geproduceerd worden door de lamp
en als zodanig de lucht kwaliteit verbeterd 

Een Himalaya zoutlamp is net zo geschikt voor de studeerkamer, kantoor als voor een kinderkamer de oranje tint zorgt voor een ontspannen sfeer en de prettige verlichting en is niet alleen goed voor het lichaam maar ook voor de ziel.

Elke lamp die op een stopcontact moet worden aangesloten, wordt geleverd met een geschikte kabel (met EU-stekker) en een gloeilamp. De USB-zoutlampen worden geleverd met een USB-kabel. 

Belangrijk! Om ervoor te zorgen dat de zoutlamp voldoende negatief geladen ionen produceert, moet deze worden verwarmd door een gloeilamp. LED lampen zijn niet geschikt voor de lampen omdat LED lampen niet genoeg warmte creëren voor de productie van negatieve Ionen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box