Terug

Verzenden & retourneren

Bezorgen: 

Onze producten kunnen per PostNL bij u bezorgd worden. Joni's Winkel is niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging in de bezorging. Bestellingen gedaan voor 15:00u worden in principe de volgende werkdag bij u aangeboden. De betalingswijze kan de bezorgtermijn vertragen, zie onder "Betalen". 

Uw bestelling op een ander adres: 

Indien u vooraf betaalt kan het factuuradres verschillen van het afleveradres. Postbusnummers kunnen niet worden verwerkt als afleveradres. 

Zelf afhalen: 

U kunt uw bestelling ook afhalen. U kunt dit bij het bestellen aangeven. Betaling kan worden gedaan door middel van een van onze betaal mogenlijheden. Let op wanneer u er voor kiest om de bestelling aftehalen graag even contact opnemen met ons zadat er een afspraak gemaakt kan worden. U kunt contact met ons opnemen door middel van te bellen naar 0181-673603 of door een mail te sturen naar [email protected]

Ruilen & Retourneren: 

Al onze producten worden met de grootste zorg verpakt en verzonden. Mocht u niet tevreden zijn met uw bestelling dan kan het artikel worden omgeruild of vervangen voor een ander product. Mocht u toch nog niet tevreden zijn over de artikelen dan kunnen deze in overleg met Joni's Winkel retour worden gezonden. Dit dient binnen 14 dagen met begeleidend schrijven met de reden van retour en de aankoopbon worden gedaan. Joni's Winkel zal het eventueel reeds door u betaalde bedrag per omgaande aan u terugstorten. Let op: Indien kleding gedragen is kan er geen restitutie van het aankoopbedrag plaatsvinden.Ook artikelen waarvan de hygiene gewaarborgd moeten blijven voor andere klanten kunnen niet retour, zoals pruiken, lenzen, make-up en schmink. De verzendkosten zijn altijd voor de koper. Retourzendingen die ongefrankeerd worden aangeboden zullen altijd worden geweigerd of de kosten worden verrekend met het retour te ontvangen bedrag.

Retour formulier vind u hier. Deze dient u uit te printen, in te vullen en mee te zenden met het pakket.

Verzenndkosten

StandaardVolgende dag*4,95
Afhaalpunt PostNLVolgende dag* na 16:005,25
PostNL Extra Vroeg AfhaalpuntVolgende dag* Na 08:306,95
PostNL Avondbezorgingvolgende dag tussen** 18:00 en 22:006,95
PostNL Ochtendbezorgingvolgende dag tussen** 08:00 en 12:0016,95
Afleveren alleen bij de ontvangerDus niet bij de buren6,95
Standaard België Levertijd 2 tot 3 werkdagen13,00

* Er wordt niet op zon en of feestdagen geleverd.

** Niet mogelijk op zaterdag, zondag, maandag en op feestdagen

Track & Trace

Je ontvangt per email de Track & Trace van PostNL met de verwachte levertijd. Het tijdsvak wat PostNL aangeeft is een verwachting en geen garantie. 

Ben je niet thuis?

De bezorger zal het pakket bij de buren afgeven. Lukt dit niet? of je kiest er voor dat het niet bij de buren bezorgd mag worden. Dan komt de bezorger de volgende dag opnieuw langs. Als de bezorger het pakket niet kan afleveren, dan zal het pakket na de tweede bezorgpoging op het dichtstbijzijnde PostNL-afhaalpunt worden bezorgd. De locatie van het PostNL-afhaalpunt kun je zien via de Track & Trace of op het notificatie briefje van de bezorger.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box